HATED WITHOUT A CAUSE

HATED WITHOUT A CAUSE

Titlul este imprumutat de la o carte care vrea sa spuna ca evreii au fost destestati, urati fara vreun motiv.  Se pare ca acum lumea  Occidentala, Civilizatia Occidentala decide sa se urasca pe sine fara motive intemeiate sau mai degraba din motive inventate. Mai mult chiar, incearca parca sa se autodistruga sau cel putin sa isi distruga valorile.

Wokism, progresism, deschidere, inclusivitate DA si in numele acestei « ideologii » sau pensée unique, cum ii spun francezii Oxfordul poate cere interzicerea unui film ca Mica casuta din prerien daca acesta este titlul in romana, pentru ca este prea sectarist, promoveaza un anumit fel de viata, o religie dupa ei, cea care este « vinovata de toate relelele »  tot Oxfordul decide sa concedieze patru instrumentisti din orchestra universitatii pentru ca sunt albi si prin urmare prezenta lor nu promoveaza diversitatea.  Tot Universitatea Oxford cere sa nu se mai dea concerte cu muzica clasica pentru ca este muzica colonizatorilor. 

Presedintele franceza afirma in urma cu cateva luni ca trebuie sa deconstruiasca istoria Frantei. Se darama statui in Franta si in US, statui care reprezinta personalitati din istoria celor doua tari. Se distrug sau sunt tentative de a le distruge pentru ca ele prezinta personalitati care nu comvin acestei gandiri progresiste.

L’Oreal decide sa scoata de pe unele din produsele lor publicitatea care spune ca albeste ; dintii etc…. pentru ca este rasista.  Nu stiu sa fi vazut vreu negru cu dinti negrii dar nu mai ai voie sa vorbesti in asemenea termeni pentru ca esti catalogat de rasist si de altfel toti albii sunt rasiti fosti colonizatori si responsabili de toate relele care s-au petrecut in istorie.  Cruciadele au fost din cauza lor, uitandu-se ca Imperiul Otoman invadase Ierusalimul masacrand, nu aceasta le era metoda si ca Imparatul Bizantului din perioada respectiva a cerut ajutor papei.   Toti cruciatii au fost criminali iar otomanii, musulmanii au fost victime.  Biserica este inculpata si se uita ca Biserica este cea care a construit lumea in care traim azi in Europa si in cele trei Americi, nord, centrala sau de sud, ca biserica a eliminat sclavagismul, a interzis luptele de gladiatori din arenele romane, Roma, Mimes, Arles….. ca a promovat legi, a construit scoli, spitale, adaposturi pentru cei saraci.  Biserica se face vinovata de persecutia evreilor timp de secole dar presa, pentru ca ea face galagia cea mai mare este ignoranta la capitotul acesta.  

Copii din scolile engleze pot fi imbracati, in numele aceleasi ideologii, cand in fetita cand in baiat pentru ca vor decide ei mai tarziu si asta poate fi la varsata adolescentei, mai ales la inceputul adolescentei daca raman de sexul cu care s-au nascut sau daca isi vor schimba sexul incepand de la 12 fara sa le trebuiasca avizul parintilor.    Intre 12 si 17 ani este, in modul general, perioada pubertatii, copii devin adolescenti si mai departe ar trebui sa devina adulti.  Si pentru ca nu se simt bine in trupul lor, e normal pentru ca trec prin pubertate, pot sa isi schimbe sexul.  De cand lumea, sau cum spun francezii,de la nuit des temps, perioada respectiva a fost si este dificila pentru cei mai multi dintre copii in proces de a deveni tineri, dar nimeni nu a crezut ca este din cauza ca ea sau el s-au nascut de sex opus si ca trebuie sa isi schimbe sexul.   O prietena englezoaca imi explica ca scolile chiar si cele care apartin de Church of England nu au dreptul sa atraga atentia parintilor sa nu imbrace copii cand in baiat cand in fata ci in baiat cand e vorba de baieti si in fata cand e vorba de fetite pentru ca, din noue i vor decide mai tarziu pana atunci trebuie sa se oblisnuiasca sa fie cand una cand alta. Se pare ca asa zisa Educatie Sexuala propusa de unii in Romania mergea in acelasi sens.  Multumim lui Dumnezeu ca pana in prezent Jean – Michel Blanquer à scris o circulara care limiteaza aseamenea atitudini in Franta.

La Kholn, in Germania tocmai s-a construit o moschee a carei minareta de 55m are, se pare, niste amplificatoare care vor face auzite rugaciunile musulmane in tot orasul, sau in orice caz pe o distanta considerabila.  De amintit ca intr-una din rugaciunile lor zilnice se cere moartea tuturor infidelilor, adica a celor care au o alta religie.  .  Asta imi aminteste o seara la spitalul Georges Pompidu de la Paris cand aud din camera in care eram o incantaties.  Sun si vine infirmiera. Ii semnalez situatia la care ea imi raspunde ca Franta este o tara libera in care fiecare are libertatea sa isi afirme, sa isi exprime religia.  Iar eu ii raspund ca daca eu as incepe sa cant cantari crestine mi s-ar spune sa fiu mai discreta ca sa nu deranjez pe cei sau cele care se afla in celelalte saloane, sau camere,  pentru ca erau camere exclusiv individuale. Ieri dimineata aud pe postul de radio France Culture promarul orasului Kholn care spune ca asta inseamna integrare, , faptul da se aud rugaciunile musulmane in tot orasul, adica de fapt nemtii se integreaza la cei veniti la ei si la religia lor si nu invers cum ar fi normal sa fie. Adica cel care se duce intr-o tara se integreaza in sociatatea in care a intrat si nu impune felul de viata a societatii, a tarii pe care a parasit-o decat eventual la el acasa. Iata bilantul mult laudate madame Merkel dupa 16 ani de conducere a tarii. 16 ani si nimenii nu s-a poticnit in acesti 16 ani. Daca era intr-una din tarile foste comuniste asta s-ar fi putut numi un fel de dictatura. Sarmana Germanie care a facut eforturi enorme si ABSOLUT CONDAMNABILE sa extermine evreii care « altera felul lor de viata » asa cum au afirmat unii dintre ganditorii lor din epoca respectiva si din epocile premergatoare pare sa faca acum tocmai inversul. Sa contribuie la disparitia societatii ei pe care a promovat-o superioara tuturor celorlalte societati europeene.

Un fragment din ceea ce am scris altundeva despre atititudinea nemtilor fata de evrei si antisemitismul rasial care a alimentat ideologiile celui de al III-lea Reich:

Le philosophe allemand Paul de Lagarde a proposé un  « Christianisme purifié, » approprié au  caractère allemand  en proposant d’éliminer toute influence juive car, disait il, « Chaque Juif signifié l’affaiblissement de notre vie nationale et l’inutilité de ce que nous appelons la religion Chrétienne » (cité par G.K, p. 216).   Il a gardé Jésus mais purifié  de tout ce qui pourrait être juif. Pour lui la supériorité de germanisme résidait dans le caractère. Quant à la religion juive il la considérait  dénuée des racines éthiques incompatible avec le caractère allemand . Par conséquent il fallait lutter  contre jusqu’à la mort.    

Huston Seward Chambarlain, un autre penseur allemand pensait  que le Christianisme devrait être perçu de la perspective raciale.  Il espérait une deuxième Reforme pour reformuler tous ces concepts.   Le message Chrétien n’était pas, pour lui, un message d’amour mais un message de ferveur national qui met en évidence la supériorité de la race aryenne  et l’infériorité de la race juive, par conséquent son Jésus ne pouvait pas être juif puisqu’il incarné toutes les qualités de la race aryenne. Dans ses écrits il avait évité de faire ces déclarations explicitement mais cela ressort de manière implicite.   La race aryenne  était héritière des bénédictions divines en vertus de ses mérites.   C’est toujours en Allemagne que prend naissance des idéologies tel que celles promu par l’Union pour l’extirpation des Juifs ( Verrein zur austrotung der Juden) Carol Iancu, p. 94.

La Lyon, compania care liveaza mancare la cantina uneia dintre cele mai prestigioase universitati, Science Politique décide sa livreze doar meniuri halal ca si cum studentii ar fi manoritari musulmani, ceea ce nu este cazul, de departe.  Nu s-a auzit vreodata ca evreii sa ceara sa se livreze si altora meniuri casher.  

Alain Delon, onorat la Cannes in urma cu doi sau trei ani, pentru cariera sa cinematografica este fluerat si huiduit  de un grup LGBT andica lesbiene si homosexuali pentru ca el crede ca mriajul este intre un barbat si o femeie si nu intre doi barbati sau doua femei.   Catherine Deneuve care era in sale se ridica, urca pe scena, intinde bratele si toata sala face liniste.   Incepe sa vorbeasca si spune, parafrazez :  « Taceti, el si eu, si altii ca noi nu avem voie la opinie, doar voi aveti, voi  care vreti sa impuneti opiniile unui grup minoritar ? » Da, pentru ca atat lesbienele cat si homosexualii sunt minoritari in lume, altfel, voarba pastorului John MacArthur, noi nu am mai exista astazi.  

Si toate aceste ideologii vin din marile universitati americane, ne spun analistii. Trist.  America care pana recent era considerata bastion crestin devine…… ?  Devine ce ?   Trist.  Ne revine fiecaruia sa fim responsabili in sfera noastra de influenta.   Dumnezeu sa ne ajute. 

Laisser un commentaire